Hembla

Hembla är en av Sveriges största privata fastighetsvärdar, med över 20 000 lägenheter i Stockholmsområdet och Mälardalen. När de nyligen genomgick en omprofiliering, med bland annat namnbyte och ny hemsida, ingick jag i projektgruppen som copywriter.

Read More
CopywritingLouise Stigell
Änglavakt

Jag tog fram en ny hemsida för barnvaktförmedlaren Änglavakt! Är väldigt nöjd med den visuella stilen och bilderna vi hittade fram till. Hemsidan känns mjuk och levande och förmedlar effektivt vad som gör Änglavakt unika.

Read More
HemsidaLouise Stigell
OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är Sveriges lokalaste samarbetspartner för företag, och sysslar bland annat med rekrytering, bemanning, logistik och produktion.

Jag har under en längre tid skrivit pressmeddelanden, kampanj- och hemsidecopy, och innehåll för OnePartnerGroup.

 

Read More
Fastighetssnabben

När Fastighetssnabben skulle förnya sitt varumärke och sin hemsida hade jag äran att bli inblandad. (De råkar nämligen vara min egen hyresvärd!)

Projektet var ett samarbete med Gomorron Reklambyrå, där jag ansvarade för att ta fram en ny tonalitet och nya texter till Fastighetssnabbens hemsida. Resultatet blev ett varmt, avslappnat och professionellt tilltal där företagets mission och målgrupp tydligt framgår.

Read More
CopywritingLouise Stigell