Ungarelationer.se

Ungarelationer.se Àr en verksamhet som drivs av Stiftelsen 1000 Möjligheter, med syftet att motverka vÄld i ungas partnerrelationer. Jag byggde och designade hemsidan utifrÄn befintlig grafisk profil, och fick Àven den roliga uppgiften att skapa det quiz som finns pÄ sajten. Redan första veckan hade sajten ungarelationer.se över 30 000 besök, och satsningen har uppmÀrksammats i bÄde radio och TV.

Read More
HemsidaLouise Stigell
Hembla

Hembla Àr en av Sveriges största privata fastighetsvÀrdar, med över 20 000 lÀgenheter i StockholmsomrÄdet och MÀlardalen. NÀr de nyligen genomgick en omprofiliering, med bland annat namnbyte och ny hemsida, ingick jag i projektgruppen som copywriter.

Read More
CopywritingLouise Stigell
Änglavakt

Jag tog fram en ny hemsida för barnvaktförmedlaren Änglavakt! Är vĂ€ldigt nöjd med den visuella stilen och bilderna vi hittade fram till. Hemsidan kĂ€nns mjuk och levande och förmedlar effektivt vad som gör Änglavakt unika.

Read More
HemsidaLouise Stigell
OnePartnerGroup

OnePartnerGroup Àr Sveriges lokalaste samarbetspartner för företag, och sysslar bland annat med rekrytering, bemanning, logistik och produktion.

Jag har under en lÀngre tid skrivit pressmeddelanden, kampanj- och hemsidecopy, och innehÄll för OnePartnerGroup.

 

Read More
Fastighetssnabben

NÀr Fastighetssnabben skulle förnya sitt varumÀrke och sin hemsida hade jag Àran att bli inblandad. (De rÄkar nÀmligen vara min egen hyresvÀrd!)

Projektet var ett samarbete med Gomorron ReklambyrÄ, dÀr jag ansvarade för att ta fram en ny tonalitet och nya texter till Fastighetssnabbens hemsida. Resultatet blev ett varmt, avslappnat och professionellt tilltal dÀr företagets mission och mÄlgrupp tydligt framgÄr.

Read More
CopywritingLouise Stigell