Copywriter | Brand Voice Consultant

Du är inte som någon annan.

 

Låt det synas på din hemsida. Jag hjälper kreativa entreprenörer som du att charma dina drömkunder av stolen och sälja så det står härliga till. Helt enkelt genom att visa mer av din personlighet.

Kom så visar jag hur.

 
 
190521-Louise-personalbrandphotos-064.jpg

Kryp ur den stela företagarkostymen.

Visst är det märkligt hur vi, i samma stund som vi bestämmer oss för att starta företag eller bli frilans, förvandlas till en stelare och tråkigare version av oss själva? Världen är full av entreprenörer med spännande personligheter, berättelser och erbjudanden...och supertrista hemsidor. Med texter som känns som om en robot skrivit dem. 

Du kan bättre än så. Dina kunder vill inte köpa från “företag”. De vill köpa från människor de gillar.

Så om du vill ha hjälp att krypa ur den där stela företagarkostymen, och in i något bekvämare och mer personligt, då har du kommit rätt. Med min hjälp får du en hemsida och texter som både ser ut, låter, och känns som du. Så att när dina drömkunder hittar dig? Då är det kärlek vid första ögonkastet.

Vem är jag?

 
190521-Louise-personalbrandphotos-026.jpg
 

Jag är Louise: Copywriter, webbdesigner och entreprenör som varit i farten i typ 8 år. Självlärd internetnörd. Sjukligt fascinerad av ordets förmåga att förföra, underhålla och övertyga. Gillar stand-up comedy, gangster-rap, tevespel, skräcklitteratur och kråkor.

 
 
100 Procent copy

"Med humor, värme och underfundighet fångade Louise vårat intresse som copywriter och vi är mycket nöjda och stolta över texterna hon arbetat fram till vår nya hemsida!"

- Ella Lind, 100 Procent

 
light grey.jpg

Portfolio

 

Jag bjuder på ett strategisnack

Trevligt, avslappnat, och helt kostnadsfritt. I ungefär 30 minuter pratar vi om dig, din verksamhet, dina utmaningar, och hur du ska charma brallorna av hela världen.

 
190521-Louise-personalbrandphotos-074.jpg
 

 Blogg