Copywriter | Brand Voice Consultant

Din röst = ett massförförelsevapen

Det kraftfullaste verktyget du har som entreprenör är din röst: vad du säger och hur du säger det. Dina ord lockar folk till din hemsida, gör besökare till fans, och fans till kunder.

Råkar du inte ha ordets gåva? Inga problem, jag hjälper dig.

 
190521-Louise-personalbrandphotos-076.jpg

Copy-workshop:

Vill du prova på mig lite?

Då föreslår jag att vi ses eller hörs online för en copy-workshop. Vi tittar på din hemsida, dina emailutskick eller annan kommunikation du vill ha feedback på. Vi diskuterar ditt varumärke, dina kunder och vilka mål du har med din kommunikation. Jag berättar vad jag tycker är bra och vad som kan bli bättre. Sen bollar vi idéer och smider planer. 

När vi sagt hejdå får du en sammanställning av mig med tips och idéer du kan förverkliga direkt för att hotta upp dina texter och få fart på konverteringarna.

Tidsåtgång: 1 timme

Din investering: 2700kr

100% riskfritt. Pengarna tillbaka om du inte är nöjd med workshopen.

Copy-makeover:

Behöver dina texter en makeover?

En hemsida utan bra copywriting är förlorad potential. Oavsett hur fenomenala dina produkter och tjänster är: om du inte kommunicerar dem på rätt sätt kommer du inte få de resultat du vill. Tappa inte kunder på grund av opersonlig och halvdan copy när det är så enkelt fixat.

Låt oss ge dina texter ett rejält ansiktslyft. Sen lutar vi oss tillbaka och beundrar resultatet: mer action på dina landningssidor, fler leads, högre intäkter och en växande emaillista.

Du får: 

  • 1h workshop med mig där vi pratar om din verksamhet, dina kunder och dina mål. Vad som funkat och inte funkat för dig, och vilka resultat du önskar dig av den nya copyn.

  • Nya versioner av dina texter, framtagna för att charma och konvertera.

  • 3 revisioner, där vi tillsammans finslipar dina texter.

  • Uppföljning, där vi månaderna efter att din nya copy gått live analyserar resultaten och tweakar därefter.

Tidsåtgång: 1-14 dagar beroende på hur mycket text vi jobbar med.

Lägsta investering: 6000kr (T.ex. en landningssida)

Genomsnittlig pris: 16 000kr (T.ex. en normalstor hemsida.)

Större projekt: 25 000kr+ (T.ex. om du har många tjänster och produkter.)

Copywriting för nykläckta företag:

Har du något nytt och spännande på gång?

Det är nu det gäller! Etablera en stark röst från första början. Då har du störst chans att få press, intresseanmälningar, förbokningar, leads eller vad det nu är du vill ha mycket av.

Du behöver inte en copywriter, du behöver en copycoach: någon som leder dig igenom processen, jobbar fram texter du är stolt över, och ger dig verktyg och tips för hur du själv kan skriva oemotståndliga texter för ditt företag.

Vi börjar med att workshoppa fram den formula som ska få dig att sticka ut och göra succé. Vi hittar ditt varumärkes personlighet och röst.

Sen jobbar vi tillsammans för att ta fram texterna till din hemsida. Jag skriver inte åt dig, jag skriver med dig. Du kan ditt företag och dina kunder, jag kan effektiv kommunikation. Tillsammans är vi oslagbara.

Efter lansering väntar vi med spänning på resultatet. Jag hjälper dig analysera siffrorna och tweaka texterna om det behövs.

Du får: 

  • 1h workshop med mig där vi arbetar fram ditt varumärkes röst och framtoning. 

  • En copy-styleguide som hjälper dig prata om ditt företag och dina erbjudande, personligt och effektivt. 

  • Texter till alla sidor på din hemsida + annat marknadsföringsmaterial du behöver.

  • Så många möten som behövs under projektets gång

  • 3 revisioner, där vi tillsammans finslipar dina texter.

  • Uppföljning, där vi månaderna efter att din copy gått live analyserar resultaten och gör ev. ändringar.

Tidsåtgång: Från 3 veckor och uppåt.

Lägsta investering: 20 000kr

Större projekt: 30 000kr+ (Beroende på hur mycket text du behöver.)

Copywriting för NYHETSBREV:

Vill du se (strålande) resultat av din emailmarknadsföring?

Jag älskar emailkommunikation. Det är intimt, personligt, och kan vara väldigt, väldigt lönsamt. Men det kräver stort förtroende för att bli insläppt i någons inbox. Och specialkunskaper för att skapa utskick som öppnas, läses och klickas på. I ärlighetens namn: de flesta mail som skickas ut av företag är crap. Vi kan mycket bättre än så.

Min strategi med nyhetsbrev är att fokusera på att leverera värde och bygga relationer. Då kommer försäljningen på köpet. Vi köper av personer vi gillar och litar på. Email är det absolut bästa sättet att bygga den här sortens nära relation till din målgrupp. Så att när du pitchar ett erbjudande behöver de knappt ens tänka på saken.

De utskick jag skriver kommer med välgenomtänkta (och gärna A/B-testade) ämnesrader, tydliga uppmaningar, och innehåll som känns som en personlig konversation. Alla kunder jag jobbat med har ökat öppnings- och konverteringsfrekvensen på sina nyhetsbrev.

Ta hjälp av mig så skapar vi emailutskick som dina prenumeranter ser fram emot att läsa. (Och agerar på.)

Pris och tidsåtgång bestäms utifrån varje enskilt uppdrag. 

Lägsta investering: 9000kr

Så går det till

Före projektstart:

1. Det är alltid roligt att se och höra den man planerar att jobba ihop med. Så förslagsvis börjar vi med att prata i telefon eller på Skype. Vi lär känna varandra lite, diskuterar ditt projekt och hur vi kan gå vidare.

2. Copywriters är lite som kockar. Vi kan inte koka soppa på ingenting, utan behöver ingredienser för att kunna servera dig något aptitligt. Därför får du en hemläxa av mig innan jag kan sätta igång med ditt projekt. Det är en webbaserad enkät där du får svara på frågor, ladda upp underlag och ev. inspirationsexempel, och beskriva dina önskemål.

Under projektets gång:

3. Jag tar på mig tänkarhatten och går in i min copygrotta. Jag skriver all text i ett dokument på Google Drive, så att vi kan använda kommentarsfunktionen för att diskutera texten direkt i marginalen. Mycket smidigt.

4. När jag har ett första utkast att visa upp bjuder jag in dig till dokumentet. Du får läsa igenom, svara på frågor och komma med feedback.

5. Sen fortsätter vi att kollaborera i dokumentet. Det ingår alltid 3 revisionsrundor, för att du ska bli helt nöjd med resultatet. Och när vi är klara så laddar du bara ner dokumentet eller delar det vidare. Klappat och klart! 👏🏻

2.jpg
 

Jag bjuder på ett strategisnack

Osäker på vilken tjänst som passar dig bäst? Börja med ett strategisnack. Det är trevligt, avslappnat, och helt kostnadsfritt. I ungefär 30 minuter pratar vi om vad det är du har på gång, och du får förslag på hur vi kan gå vidare.

 
190521-Louise-personalbrandphotos-067.jpg