Användarvillkor & sekretesspolicy

För dig som kontaktar mig:

När du använder något av mina kontaktformulär på sajten får jag ett mail med den information du angett. Du väljer själv vilken information du vill ange, men obligatoriskt är alltid ditt namn, din e-postadress, ämne för meddelandet och en kort beskrivande text.

Denna information sparas i mitt e-postprogram så länge som den behövs och är relevant, exempelvis om vi jobbar ihop.

Jag raderar informationen när den inte längre är aktuell, eller om du själv ber om att jag tar bort den.

 

För dig som beställer mina produkter:

Om du beställer en digital produkt från mig, exempelvis en webbkurs, får du ange ditt namn, din e-postadress och hur du föredrar att betala (faktura eller Swish). Jag samlar inte in någon känslig information, eller betalningsinformation.

Uppgifterna du angett kommer till mig som ett mail, varpå jag kontaktar dig personligen för att be om ytterligare detaljer för att du ska kunna slutföra köpet och få tillgång till produkten.

Dina betalningsuppgifter behålls tills att transaktionen slutförts, därefter tas de bort. Övriga uppgifter har jag tillgång till så länge som du väljer att ha tillgång till produkten du köpt. Detta är för att jag ska kunna nå dig om några ändringar sker med produkten.

Du kan närsomhelst kontakta mig om du inte längre vill använda produkten och vill att jag raderar dina uppgifter.

 

För dig som är e-postprenumerant:

På min hemsida kan du välja att bli e-postprenumerant. När du blir e-postprenumerant får du ett lösenord som ger dig tillgång till resursbiblioteket med gratis nerladdningsbara resurser. Lösenordet är inte unikt för dig, utan samma för alla medlemmar.

Jag skickar inte ut e-post regelbundet till e-postprenumeranter, men enstaka nyheter kan förekomma. Främst används e-postlistan för att ge dig tillgång till resurserna och för att kunna kontakta dig om lösenordet skulle ändras, eller om nya resurser dyker upp. 

Följande uppgifter samlas in och sparas när du blir prenumerant:
- Ditt namn
- Din e-postadress

Denna information ligger sparad i mitt e-postprogram (MailChimp), och kan närsomhelst tas bort eller ändras på din begäran. Du kan också i samband med e-postutskick välja att ändra dina uppgifter eller lämna listan.

Det är endast jag på Blackbird Webbyrå som har tillgång till dina uppgifter. De kommer aldrig att lämnas ut till någon annan.

Klicka här för att läsa mer om Dataskyddsförordningen och vad denna policy innebär.

Har du kommentarer eller frågor om hur jag behandlar dina uppgifter? Hör av dig till mig på louise@louisestigell.com.